Verzend- en retourbeleid
Bij bearclaws.eu kan je rekenen op een super snelle levering. Als je de bestelling afrondt voor 17:30, wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden en binnen 2 a 3 werkdagen geleverd!

Wij rekenen standaard €5.95 voor verzendkosten binnen Nederland

Voor België en Duitsland rekenen we standaard €7.95 aan verzendkosten

Via e-mail ontvang je het trackingnummer van de zendingen en een link naar het Track & Trace systeem om de zending te volgen.

Alle producten in voorraad
Bearclaws.eu beheert alle producten in een magazijn, we kunnen je dus garanderen dat alle producten die op de site staan ook effectief in voorraad zijn. Indien dit niet zo zou zijn, dan wordt dit ook vermeld. Geen onverwachte lange wachttijden dus.

Bedenktijd / herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact (@) bearclaws.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bearclaws.eu aanvaardt geen “Tevreden of geld terug” retour voor de volgende producten:
Onvolledige, beschadigde, of vuile producten

Vragen
Zijn er vragen over het verzend- en retourbeleid van BearClaws? Dan kunnen die altijd gesteld worden via de contactpagina.

Klik hier om alle producten van BearClaws te bekijken.